Ajuntament de Moncofa, Generalitat Valenciana, Servef y Unió Europea

dimarts, 29 de maig del 2018

Videos clausura del T'avalem


Ací vos deixem els enllaços on es poden vore dos vídeos en els quals es resumeixen els treballs realitzats pel T'avalem, així com el dia de la clausura del taller.

dilluns, 28 de maig del 2018

Clausura del T'avalem de Moncofa




El passat dia 24 de maig de 2018 el T'avalem de Moncofa va clausurar tot un any de treball en l’àrea recreativa Belcaire Nord on els 10 alumnes van estar treballant en la creació d’una nova zona verda que continuarà cap a la platja i servirà de zona d’esbarjo per a tots els habitants de Moncofa. En l’acte van estar presents Jose Vicente Andrés Peñarroja, director territorial de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball; Wenceslao Alós Valls, alcalde de Moncofa; Jose Maria Andrés Alòs, regidor de Personal, Interior, Normalització Lingüística i Noves Tecnologies; Ana Vicenta Gracia Villalta, regidora de Cultura, Educació i Joventut, i Jose Tomás Aparici, tècnic d’enllaç del Servef,  juntament amb tot el personal del T'avalem.













EL DIRECTOR TERRITORIAL AMB LES AUTORITATS 
MUNICIPALS I ELS COMPONENTS DEL T'AVALEM  
VAN VISITAR LA NOVA ZONA VERDA DENOMINADA BELCAIRE NORD
VIDEO CLAUSURA T'AVALEM DE MONCOFA



divendres, 25 de maig del 2018

Treballs finalitzats

Alguns dels resultats finals on es poden observar els canvis que s'han succeït al llarg de tot un any durant el qual 10 alumnes s'han format en jardineria i paisatgisme, i han treballat al mateix temps que estudiaven i aconseguien 2 certificats de professionalitat.


























Planta de temporada i aromàtica



S'han plantat diverses spp de flor de temporada en la zona del talús per a donar color a la zona al mateix temps que s'han utilitzat també spp aromàtiques que a més d'aportar colorit també són bones com a element decoratiu per a reemplaçar a les spp de planta amb flor que només duraran fins que arribe l'hivern.























Papereres de fusta

Els alumnes/treballadors de T'Avalem Moncofa han instal·lat papereres de fusta tractada en l'àrea recreativa del riu Belcaire.







Plantació d'arbres i arbustos

Els treballs que estem duent a terme actualment en T'Avalem Moncofa consisteixen en la plantació de plantes ornamentals i de temporada en l'àrea d'actuació, concretament en la zona del talús.
La planta ornamental i l'arbratge utilitzat s'han aconseguit gràcies que l'Ajuntament de Moncofa ha destinat una part del seu pressupost perquè el T’Avalem poguera realitzar els treballs de plantació i, així, d'esta manera els alumnes puguen aprendre a identificar plantes i arbustos ornamentals que han pogut observar de primera mà.
Estes plantes pertanyen a més de 8 espècies de temporada i més de 30 d’ornamentals perquè lluïsca el jardí, ja que ara estan en flor.



Estes plantes pertanyen a més de 8 espècies de temporada i més de 30 d’ornamentals perquè lluïsca el jardí, ja que ara estan en flor.
Les pròximes actuacions que es duran a terme seran plantar l’arbratge d'ombra, que reforça la zona d'engrunsadores i pícnic per a poder gaudir de la zona quan arribe l'estiu.













MÀQUINA FENT LA RASA PER AL REG


















RESULTAT